Wednesday, August 29, 2007

Επίδομα πυρόπληκτων...

Δεν αντέχω, θα βρίσω κι ας με συγχωρήσουν τα ευαίσθητα αυτιά σας...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ...

ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?


ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ?

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ?

ΕΣΥ?

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ... ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑ...

ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΠΑΕΙ... ΕΛΕΗΝΟΙ!

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ...

3 comments:

adiexodo said...

Βγαλ' το τοπικ μουφα ειναι.

Kostis_dds said...

Εννοείς μούφα η είδηση...? ο Ρουσσόπουλος πριν από κάποια ώρα έλεγε για τις βαρύτατες κυρώσεις που θα επιβληθούν στους αξιότιμους αυτούς κυρίους...

Kostis_dds said...

"Συνολικά, την Τετάρτη 7.496 πυρόπληκτοι έλαβαν το πρώτο βοήθημα των 3.000 ευρώ (συνολικό ποσό 24 εκατ. ευρώ) σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Επικρατείας Θ.Ρουσόπουλος. Ο ίδιος τόνισε πως το έγγραφο που υπογράφουν είναι υπεύθυνη δήλωση και στην περίπτωση που αναφέρουν ψευδή στοιχεία θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, αφού οι αρμόδιες αρχές θα ελέγξουν τα στοιχεία.

«Αν κανείς προσπαθήσει να κοροϊδέψει τις δημόσιες υπηρεσίες θα πληρώσει τις συνέπειες του νόμου», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος ενώ είπε ότι ήδη από απόψε οι τράπεζες μοιράζονται τα στοιχεία μεταξύ τους και γίνεται σε πρώτη φάση έλεγχος ενώ την τελική ευθύνη την έχει το υπουργείο Οικονομίας.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Π.Δούκας δήλωσε στο Mega ότι στήνεται με τη συνδρομή των τραπεζών online σύστημα για τη διασταύρωση αν κάποιος έχει λάβει τη βοήθεια από περισσότερες από μία τράπεζες και για τον έλεγχο τυχόν ψευδών δηλώσεων."

in.gr