Saturday, October 6, 2007

Dance Monkeys, Dance...

4 comments:

Anonymous said...

Δεν μπορω να πω ότι με εντυπωσίασε.. Τα σχόλια για την παρακμή του πλανήτη και την κατασταση στην οποία έχει περιέλθει είναι γνωστα σε όλα τα νοήμονα απελευθερωμένα ανεξάρτητα σκεπτόμενα όντα. Το να τα δέσεις σε ενα χιουμοριστικο βίντεο-σύνοψη δεν λέει κατι.. Οι λύσεις είναι που καίνε.

Kostis_dds said...

Αντικειμενικά έχεις δίκιο... Απλά καυστικό και τίποτα παραπάνω... Σκοπός είναι να μας βάλει σε σκέψεις και όσο για λύσεις κάτι μπορεί να προκύψει...

tito anarchitect said...

Εντάξει ο πλανήτης... εντάξει όλη η ειρωνεία για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους (κατ' εμέ με αυτό έχει να κάνει περισσότερο )... Εντάξει γενικά! δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε που καταγόμαστε από τους πίθηκους... θα σας άρεσε περισσότερο να καταγόμαστε από τους ιπποπόταμους;...οκ! λάθος ερώτηση... γιατί ενάς πλανήτης καταδυναστεύεται από τους απόγονους του πίθηκου;(ρητορική ερώτηση, λιγο άτεχνη αλλά δεν πειράζει) ο άνθρωπος αν και ον που άνοιξε και όχι καλλιέργησε την ψυχη του, εμπλούτισε και όχι γαλουχήθηκε το "εγώ"του με ιδανικά και αξίες, τελικά υπακούει(και τάχα μου ορίζει, καταπολεμά, κρύβεται) στα υπέροχα, ζώντανά, δημιουργικά και καταστρεπτικά (αν και οι φονιάδες γουστάρουν αυτό που κάνουν)ενστικτα του... το προβλημα είναι οτι κοιτωντας την "εξελιξη" μας όλα φαίνονται λιγα, καταστροφικά, άμορφα και ανείπωτα (αν και όλοι αναγνωρίζουμε αξίες του παρελθόντος)... στο τριπάκι είμαστε και έμείς τι να κάνουμε (τις ίδιες μαλακίες θα κάνουμε και χειρότερες πιστεύω, αφου η "εξέλιξη" δεν έχει άποψη); η βάση της έξέλιξης είναι η αμφισβήτηση... τι περιμένετε αγαπητοί να γίνουμε πνεύματα; και δεν υπάρχουν λύσεις(τι λες βρε! λοβοτομή, αυτοκτονία, μαλάκυνσης γηρατεια,καγκουριά και άλλα)... αλλά δεν είναι και φάυλος κύκλος... γιατί; οι άνθρωποι ειναι το κεφάλαιο του πλανητη (και το περιβάλλον η λαίκη τάξη)... όυι μας γουστάρει κάνουμε... Λεμε τώρα!

Le Panao said...

Ναι, νομίζω ότι το βίντεάκι χαρακτηρίζεται καυστικό. Από κει και πέρα όμως δεν με έκανε να προβληματιστώ περισσότερο ή να αλλάξω άποψη για κάποια θέματα... Νομίζω ότι του λείπει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να διαφοροποιηθεί λίγο.